TUR MİNİBÜSLE YAPILACAKTIR.
YERLERİNİZİ HEMEN AYIRTIN, UÇAK BİLETİNİZİ ŞİMDİDEN ALIN.
6 GECE TAM PANSİYON KONAKLAMA.
PASAPORT, VİZE YOK. NÜFUS CÜZDANI İLE GÜRCİSTAN'A GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ.
GEZİLECEK YERLER
Santa Harabeleri, İkizdere, Cimil Vadisi, Ovit Geçidi, Ovit Gölü, Çoruh Vadisi, Erzurum, Hahuli (Haho) Manastırı, Öşvank Kilisesi, Tortum Şelalesi, Tortum Yedigöller, İşhan Kilisesi, Çoruh Kanyonu, Şavşat, Sahara Milli Parkı, Şavşat Karagöl, Tibet Kilisesi, Veliköy, Ciritdüzü, Hopa, Batum, Ayder Yaylası, Uzungöl, Sumela Manastırı, Arhavi, Kamilet Vadisi, Çifte Köprü, Mencuna Şelalesi, Çamlıhemşin, Fırtına Vadisi,Şenyuva Köprüsü, Zilkale, Palovit Şelalesi
TUR PROGRAMI
KISACA TURUMUZ
Hangi ilde yaşadığınız önemli değil. Bu tura katılmak için doğayı, Karadeniz'i sevmeniz yeterlidir. Çünkü Trabzon 'dan başlıyor turumuz. Artık uçak biletinizi erken aldığınızda neredeyse otobüs fiyatına Trabzon'a ulaşmanız mümkün. Trabzon'da rehberimiz sizleri otobüs terminali ve havalimanında bekliyor olacak. Yürümenin zorunlu olmadığı bir tur.
Biz bu turumuzda sizlere Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ve sınır ötesine geçerek Batum'u birlikte göstermek istedik.
Bagratlı Krallığı döneminden günümüze ulaşan GÜRCÜ KİLİSELERİ, TORTUM ŞELALESİ, TORTUM YEDİGÖLLER, ARTVİN, ŞAVŞAT, SAHARA MİLLİ PARKI, BATUM, İKİZDERE, AYDER, UZUNGÖL, SUMELA MANASTIRI'nı gezdirmek istedik. Boşuna aramayın, çünkü bu programı başka yerde bulamazsınız. Çünkü ilkleri ancak TEMPO TUR yapar.
LÜTFEN DİKKAT !
Batum'a geçiş için nüfus cüzdanı yeterlidir.
Sağlıklı her yaştaki insanlar katılabilir.
Trabzon'da buluştuğumuz için Türkiye'nin her yerinden katılabilirsiniz.
Katılımcı sayısı 14 kişi sınırlıdır.
Single oda ve fiyatı için bizi arayınız.
Tempo Tur'un yurt içi turlarında "ekstra tur ücreti" adı altında hiç bir ücret toplanmaz. Görülmesi gereken yerler zaten programa alınmıştır.
BATUM'A GEÇİŞ:
Batum'a geçiş için T. C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı yeterlidir. Nüfus cüzdanı dışında pasaport ile geçiş yapılabilir. Bunların dışındaki kimliklerle giriş yapmak mümkün değildir. Bu nedenle yanınızda mutlaka üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanınızı bulundurunuz.
Sınırdan geçiş yoğunluğa göre bir saat, bir saat otuz dakika kadar sürmektedir. Sınır geçişi yaya olarak yapılmaktadır.
1.GÜN: TRABZON, SANTA HARABELERİ, İKİZDERE, CİMİL VADİSİ
Sabah saat 09.00'da Trabzon Otobüs Terminali'nde, 10.30'da Trabzon Havalimanı'nda buluşma ve Santa Harabeler'ne hareket. Santa Harabeleri 17. yy'dan beri dini, ticari ve kültürel önem taşıyan bir yerleşim yeridir. Santa Harabeleri bugünkü Dumanlı köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. 7 adet mahallesi vardır. Her mahalle tümüyle taştan inşa edilmiş tek katlı konutlar, taş cepheli 1 veya 2 kilise, her sokak başında 1 çeşme vardır. Tarihi eserler yönünden zengin olan Santa doğal konumları itibariyle de yayla özelliği taşımaktadır. Yanbolu Vadisi'nin son kısımlarında yer alan Santa mübadele ile burada yaşayan yerli Rum halkın gönderilmesi sonucu boşaltılmıştır. Günümüzde yayla olarak kullanılmaktadır. Santa Harabeleri'nin gezilmesinden sonra İkizdere'ye hareket. Cimil Vadisi içinde yer alan otelimize yerleşme. Otelin termal havuzlarından yararlanma olanağı. Otelde kapalı ve açık termal havuzlar bulunmaktadır. Odalarınızda bulunan terlik ve bornozları giyerek havuzlardan yararlanabilirsiniz. Yanınızda mayo bulundurmayı unutmayınız.
2.GÜN: OVİT GEÇİDİ, OVİT KRATER GÖLÜ, İSPİR, ERZURUM, HAHULİ MANASTIRI, ÖŞVANK KİLİSESİ, TORTUM ŞELALESİ, TORTUM YEDİGÖLLER
Kahvaltı sonrası Ovit Dağı Geçiti'nde yer alan Ovit Gölü'nün gezilmesinden sonra Erzurum'a hareket. Çoruh Nehri'nin doğduğu yer alan Mescit Dağları'nı izleme olanağımız da olacak. Erzurum'da öğle yemeği molası. Öğle yemeğinde Erzurum'da CAĞ KEBABI yenir elbet. Ancak Ramazan Ayı'na denk gelen turlarımızda bu şansımız yok. Ramazan'da mecburen kumanya alacağız yanımıza. Yemek sonrası Hahuli (Haho) Manastırı'nı geziyoruz. Tortum ilçesinde, Bağbaşı’nda bulunan Hahuli Manastırı (Meryem Ana Kilisesi) Bagratlı Kralı III.Davut tarafından 976-1001 yıllarında yapılmıştır.
Daha sonra Uzundere'yi geçerek Çamlıyamaç Köyü'nde bulunan Öşvank Kilisesi'ne gidiyoruz. Bagratlı Hanedanlığı zamanında III.Adenese tarafından 961 yılında yapımına başlanmış, Magistras Bagrat tarafından 966 yılında da tamamlanmıştır.
Tortum Baraj Gölü'nü seyrederek Tortum Şelalesi'ne varıyoruz. Şelale Temmuz ayı ortalarına kadar muhteşem akar. Gerçekten muhteşem bir görüntüsü var. Merdivenlerden inerek şelaleyi görüntülüyoruz. Şelalenin üstünde çayımızı içtikten sonra Tortum Yedigöller'e gidiyoruz. Göl kenarında bulunan otelimize yerleşip çevreyi geziyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Tortum Yedigöller'deki otelimizde.
3.GÜN: İŞHAN KİLİSESİ, ÇORUH VADİSİ, ŞAVŞAT, SAHARA MİLLİ PARKI
Kahvaltı sonrası İşhan Kilisesi'ni gezip Çoruh Vadisi'ni (kısa bir süre sonra Deriner Baraj Gölü'nün altında kalacak olan yoldan) izleyerek Şavşat'a gidiyoruz. Çoruh Vadisi'nde tarihe tanıklık edeceksiniz. Vadide zeytin, incir, nar gibi ürünler yetişmektedir. Deriner Barajı su tuttuktan sonra bu ürünlerden eser kalmayacak. Kısaca Çoruh Vadisi hiç tanınmadan yok olacak. Akşam yemeği ve konaklama Sahara Milli Parkı içinde bulunan pansiyonumuzda.
4.GÜN: ŞAVŞAT KARAGÖL, TİBET KİLİSESİ, ARTVİN, KAFKASÖR YAYLASI, HOPA
Kahvaltı sonrası Ciritdüzü Köyü, Veliköy, Tibet Kilisesi ve Şavşat Karagöl'ün gezilmesi ve Artvin'e hareket. Artvin Kafkasör Yaylası'nın gezilmesinden sonra Hopa'ya hareket. Cankurtaran Geçidi'nden Hopa ve sahillerini seyrettikten sonra otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeğini dışarıda aldıktan sonra ,Hopa'daki otelimizde konaklıyoruz.
5.GÜN: BATUM (GÜRCİSTAN ACARA ÖZERK BÖLGESİ )
Kahvaltı sonrası Sarp Sınır Kapısı'na gidiyoruz. Sarp Sınır Kapısı'ndan giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra zengin Gürcü kültürü ve doğasına yolculuğumuzu başlatıyoruz. Bir tarafta deniz manzarasını diğer tarafta Andrew Heykeli'ni izleyerek ilerliyoruz. Yolculuğumuzun ilk durağı, İsa’nın 12 havarisinden biri olan Aziz Mathias’ın anıt mezarını barındıran Roma döneminden kalma bir kale olmakla beraber birçok uygarlığı barındırmış ve en son Osmanlı döneminde yoğun olarak kullanılmış olan Gonio Apsaros Kalesi. Şehir merkezine devam ederek Bayburt’tan doğup Batum sınırlarına kadar kendine keskin çizgiler oluşturan Çoruh Nehri'ni ve üzerindeki eski Gonio köprüsünü göreceğiz. Bir sonraki durağımız , şehir merkezinden 9 km uzaklıkta bulunan, Dünya'nın el ile hazırlanmış ikinci büyük bahçesi olan tropik bitkileri ile ünlü Batum Botanik Bahçesi. Birbirinden farklı bitki örtüsünün yer aldığı bu büyük bahçe gezintisinin ardından tekrar şehir merkezine dönerek yöresel yemeklerinden oluşan zengin menüsü ile yemek molası vereceğiz .
Ardından; tarihi Meryem Ana Katedral Kilisesini, tarihi Orta Camii, tiyatro binasını, Medea Heykeli'ni, Batum Limanı'nı ve yeni oluşturulan yüzüyle Avrupa meydanını göreceğiz. Müzikli su gösterilerinin de yapıldığı Batum Bulvarı'nda gezinti yaptıktan sonra alışveriş için serbest zaman vereceğiz. Akşam yemeğini Batum'da aldıktan sonra Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış işlemlerini yapıp otelimize geri dönüyoruz konaklama Hopa'daki otelimizde.
6.GÜN: KAMİLET VADİSİ, ÇİFTE KÖPRÜ, MENÇUNA ŞELALESİ, ÇAMLIHEMŞİN, ŞENYUVA KÖPRÜSÜ, PALOVİT ŞELALESİ, AYDER YAYLASI
Kahvaltı sonrası Arhavi'de Kamilet Vadisi, bu vadide bulunan ve iki derenin birleşim noktasına yapılmış kemer köprülerin (Çifte Köprü) görülmesi. Ardından Bölgenin en yüksek şelalesi olan Mençuna Şelalesi'ne hareket. Aracımızın yanaştığı yerden 30 dakikalık bir dik çıkışla şelaleye varış. Gidiş biraz dik. Ama dönüş kolay. Yürümek istemeyenler aracımızın yanaştığı yerdeki tesiste dinlenebilirler. Daha sonra Çamlıhemşin'e hareket. Öğle yemeğinden sonra Şenyuva Köprüsü, Fırtına Vadisi, Zilkale ve Palovit Şelalesi'nin gezilmesi. Dileyenlerle yapılacak kısa yürüyüşün ardından Ayder'e çıkış. Otelimize yerleşme. Akşam yemeği ve konaklama Ayder'deki otelimizde.
7.GÜN: UZUNGÖL, MAÇKA, SUMELA MANASTIRI, TRABZON
Kahvaltı sonrası Uzungöl'e hareket. Uzungöl ve çevresinin yürüyerek gezilmesinden sonra öğle yemeği için serbest zaman. Yemekten sonra Maçka Altındere Vadisi Milli Parkı içinde yer alan Sumela Manastırı'anın gezilmesi. Manastıra 20 dakikalık bir yürüyüş sonrası ulaşılıyor. Yürüyüş zor değil. Sumela Manastırı'nın gezilmesinden sonra Trabzon Hava Limanı ve Trabzon Otobüs Terminali'nden sizleri yolcu ediyoruz.
KATILIMCILAR VE TEK KİŞİLİK ODA
Bu turlarımıza Türkiye'nin her yerinden, sağlıklı, her yaş grubundan insanlar katılabilir. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen katılımcılar çok kısa sürede kaynaşarak, kalıcı arkadaşlıklar oluşturmaktadırlar. Bu nedenle kendinizi yalnız hisetmeniz mümkün değildir.
Bu turlarımız pansiyon-otel konaklamalıdır. Pansiyonlarda sınırlı sayıda oda olması nedeniyle tek kişilik oda veremiyoruz.
Odalara yerleştirme, eş ve bayan-bay durumu göz önüne alınarak rehberimiz tarafından yapılmaktadır.
NOT: '' YAŞADIĞINIZ ŞEHİRDEN GÜNCEL UÇAK VE OTOBÜS ÜCRETLERİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ''
HİZMET BEDELİ VE KAPSAMI
-Hizmet bedeline: müze, ören yerleri giriş ücretleri, özel müze, kilise, camii, bölgede kullanılması gereken tekne, feribot, arabalı vapur, minibüs, midibüs ile araç otopark ücretleri dahildir.
-Daha önceden alınmış kullanım süresi geçerli olan "müzekart" sahipleri ile “Müze ve Ören yerlerine Girişlerde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge”gereği müze ve ören yerlerine ücretsiz girebileceklere 8 TL indirim uygulanır.
-Müzekart, müze ve ören yerlerinde ayrıca ücretlendirilen bölümler hariç olmak üzere tüm müze ve ören yerlerinde bir yıl boyunca geçerli olup yalnızca Türk vatandaşları tarafından kullanılabilir.
-Yanlış kimlik beyanından doğabilecek her türlü maddi ve manevi yükümlülük katılımcılara aittir.
-Kullanılmayan hizmetlerin sonradan iadesi mümkün değildir.
-Tempo Tur’un yurt içi turlarında ekstra tur yoktur. Gidilecek bölgede görülmesi gereken yerler zaten programa dahil edilmiştir.
“MÜZE VE ÖREN YERLERİNE GİRİŞLERDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDAKİ YÖNERGE “ İÇİN TIKLAYINIZ.
KONAKLANACAK OTELLER
1-İKİZDERE-RİDOS TERMAL OTEL:
Tüm odalarda duş, wc, açık - kapalı termal havuz
http://www.ridosotel.com.tr/
2-TORTUM YEDİGÖLLER- GÜMÜŞCÜ OTEL VE ALABALIK TESİSLERİ
Tüm odalarında duş, wc
3-ŞAVŞAT-LAŞET PANSİYON
http://www.laset.com.tr/
Tüm odalarında duş, wc
4-HOPA-HEYAMO OTEL
http://www.otelheyamo.com/bilgi.html
Tüm odalarında duş, wc, tv, saç kurutma makinesi
5-AYDER ORİS OTEL
http://www.ayderorisotel.com/
Tüm odalarında duş, wc, tv, saç kurutma makinesi
SİZİ ALABİLECEĞİMİZ DURAKLAR
Trabzon'da buluşuyoruz.
GEREKLİ MALZEMELERİN LİSTESİ
Daha önce mutlaka giyilmiş bileklikli, sert tabanlı rahat bir yürüyüş botu. Zaman zaman taşlık, ıslak ve sert zeminlerde yürüyeceğimiz için spor ayakkabıları bu iş için kesinlikle uygun değildir. Spor ayakkabısı yerine kışlık botlarınız daha çok işinize yarar. Yağmurluk, aslında olanağınız varsa panço tercih etmenizi öneriyoruz. Kolay giyilip çıkarılabilen rahat pamuklu giysiler, tozluk, zaman zaman serin olabileceği düşünülerek kazak, anorak, polar(alt-üst) giysi, baton, küçük bir sırt çantası, terlik, alın lambası veya el feneri, bere, şapka, eldiven, yedek giysi ve çamaşır, yedek çorap, koruyucu krem, mayo, havlu, fotoğraf makinesi, pil, yedek film, yedek hafıza kartı ve şarj aleti, anti bakteriyel jel.
DİĞER BİLGİLER
ULAŞIM VE BULUŞMA
Trabzon Havalimanı veya otobüs terminaline indiğinizde rehber arkadaşımız sizleri mutlaka bulacaktır. Gezi tarihinden önce sizleri karşılayacak arkadaşımızın telefon numarası verilecektir. Şayet tur başlangıcından bir gün önce gitmeyi düşünüyorsanız kayıt esnasında arkadaşlarımız kalabileceğiniz otel için rezervasyon yapmaktadırlar.
ANKARA-TRABZON-ANKARA
AnadoluJet'in saat 09.00 Ankara-Trabzon ve saat 20.45 teki Trabzon-Ankara uçuşları en uygun seçenekler. Uçuş süreniz yaklaşık bir saattir.
Kesin kayıt esnasında arkadaşlarımız sizlere ulaşım konusunda yardımcı olacaklardır. İsterseniz biletlerinizi biz alıyoruz.
Ankara'dan -Trabzon'a saat 20.00 de giden otobüslerde ayrı bir seçenek. Ancak otobüs ile gitmeyi düşünüyorsanız cumartesi günü hareket etmeniz gerektiğini unutmayınız. Çünkü turlarımız pazar günü başlamaktadır. Ayrıca iner inmez dönüş biletinizi de almanız gerekir. Dönüş gününüz cumartesidir. Dönüş için saat 18.00 den sonra hareket edecek otobüsleri tercih etmeniz gerekir. Ankara-Trabzon arası otobüsle yaklaşık 11 saat sürmektedir.
Yaz döneminde uçak kalkış saatlerinde değişiklikler olabilir.
Herhangi bir rötar durumunda arkadaşlarımız sizi bekleyecektir.
İSTANBUL-TRABZON-İSTANBUL
AnadoluJet'in İstanbul Atatürk Havalimanı-Trabzon, saat 07.00
Onurair İstanbul Atatürk Havalimanı-Trabzon saat 06.40 uçuşları en mantıklı seçenekler. Ancak Pegasus ve Sun Express' in de uçuşları var.
Dönüş için 20.05 deki AnadoluJet uçuşu en uygun seçenek.
Ayrıca İstanbul'dan Trabzon'a otobüsle de gidebilirsiniz. Biz önermiyoruz. Ama ben otobüsle yolculuk yapmayı seviyorum diyorsanız , ona da saygımız sonsuz.
İZMİR-TRABZON-İZMİR
AnadoluJet'in sabat 07.00 kalkışlı Ankara bağlantılı uçağı gidiş için en uygun seçenek. Trabzon'dan saat 20.05 de kalkan yine Ankara bağlantılı uçağı dönüş için uygun bir seçenek.
Biletinizi erken alırsanız ucuz bilet bulma şansınız yüksektir. Ancak uçuşa olan talebe göre, gün içerisinde bile fiyat değişikliği olabilmektedir. Yaz döneminde bölgeye yoğun talep olduğundan, geç yapılan rezervasyonlarda, ucuz bilet ve yer bulma şansı azalmaktadır.
Otobüs ile gelenleri Trabzon Otobüs Terminali'nden saat 09.00 da alıyoruz.
Bilet iptal ve iadelerinde havayolu kuruluşunun koşulları geçerlidir.
ARA ULAŞIMLAR
Turlarımızda yayla yolları için en uygun olan Ford Transit minibüslerini kullanıyoruz. Şoförlerimiz bölgeye hakim , yayla yollarını çok iyi bilen, deneyimli insanlardır.
YEMEK
Karadeniz'e gelen her insan yemek konusunda büyük bir beklenti içine girmektedir. Biz de mümkün olduğunca sizlere yöresel yemeklerden tattırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle akşam yemeklerinde bu isteğinizi karşılamaya çalışıyoruz.
Kahvaltılarda yöresel tereyağı ve peynir, zeytin, bal veya reçel, domates, salatalık her zaman bulabileceğiniz yiyecekler. Zaman zaman buna muhlama da ekleniyor. Hemşin, Çamlıhemşin bölgesinde muhlama yemeden dönülmez. Seveni çok, ama kimine de hitap etmediğini gördük.
Karadeniz'de yemeklerde genellikle tereyağı kullanıldığını da unutmayınız.
DİĞER ÖNEMLİ BİLGİLER
Turlarımızda risk en aza indirilmiştir. Ama hiç risk olmadığını da söyleyemeyiz.
Her hangi bir hastalığınız varsa rehberimizi önceden uyarınız. Sürekli kullandığınız ilaçları tur süresince yetecek kadar yanınızda bulundurunuz.
Yürüyüş içeren turlarda rehberimizin uyarılarını dikkate alınız ve kendi başınıza hareket etmeyiniz.
PROGRAM DEĞİŞİKLİĞİ
Hava ve yol koşullarına göre rehber programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Biz çok zorunlu olmadıkça programımızı aynen uyguluyoruz. Ancak aşırı yağış, heyelan gibi nedenlerden dolayı bir değişiklik söz konusu olursa rehberlerimizin ikinci, hatta üçüncü planları mutlaka vardır.
HAVA KOŞULLARI
Yağmur ve sis olma olasılığı her zaman var. Zaman zaman soğuk olabileceği göz önüne alınarak malzeme getirilmelidir.
ALIŞVERİŞ
Turumuz Tam Pansiyon konaklamalıdır. Bu yüzden tur boyunca fazla paraya ihtiyacınız olmayacak. Pazar-Rize-Trabzon'daki bankalardan para çekebilirsiniz. Ancak buralardan sadece gidiş ve dönüş günlerinde geçtiğimizi de unutmayınız. Yöresel ürünlerden almak istiyorsanız rehberlerimiz sizlere yer veya yerler önerecektir. Ama hiç bir personelimiz bu tür yerlerden herhangi bir menfaat temin etmeyi asla düşünmez.
|
|

Tur Tarihleri
27.05.2012 - 02.06.2012 17.06.2012 - 23.06.2012 08.07.2012 - 14.07.2012 29.07.2012 - 04.08.2012 18.08.2012 - 24.08.2012 02.09.2012 - 08.09.2012
Hareket Yeri ve Saati
Saat 10.30 da Trabzon Havalimanı'nda buluşuyoruz.
ERKEN REZERVASYON İNDİRİMİ
1-GEZİ TARİHİNDEN 30 GÜN ÖNCE KİŞİ BAŞI 100 TL YATIRANLARA KİŞİ BAŞI 50 TL İNDİRİM
Tur tarihinden 21 gün önce bakiye tamamlanacaktır.
2-GEZİ TARİHİNDEN 10 GÜN ÖNCE KESİN KAYIT YAPTIRANLARA PEŞİN ÖDEMEDE % 3 İNDİRİM, TAKSİTLİ ÖDEMELERDE +2 TAKSİT
Bu indirimler ödeme esnasında ilan edilen fiyattan düşülecektir.
|
GEZİ ÜCRETLERİ
|
|

|
İki kişilik odada
kişi başı
|
1250,00 TL
|
|

|
Tek kişilik oda
|
0,00 TL
|
|

|
Odada 3. Kişi
|
0,00 TL
|
|

|
Çocuk ( 7-12 )
|
0,00 TL
|
|

|
Bebek ( 0-6 )
|
0,00 TL
|
Ücrete Dahil Olan Hizmetler
Trabzon'dan başlayarak tekrar Trabzon'a dönünceye kadar tüm ulaşımlar, otel ve pansiyonlarda konaklama (6), kahvaltılar (6), öğle yemekleri-kumanya(5), akşam yemekleri (6), SEYAHAT GÜVENCE SİGORTA POLİÇESİ,müze ve ören yerleri giriş ücretleri, rehberlik hizmetleri, KDV
|
Ücrete Dahil Olmayanlar
Ankara-Trabzon/ Ankara ulaşımı, ilk gün kahvaltı ve öğle yemeği, son gün öğle yemeği, yemeklerde alınacak alkollü ve alkolsüz içecekler, yurt dışı çıkış harcı (15 TL )
|
-Çocuk indirimleri, iki büyükle aynı odanın paylaşılması halinde geçerlidir.
-KAMPANYA DÖNEMİNDE BİRDEN FAZLA İNDİRİM UYGULANMAZ, EN FAZLA OLAN İNDİRİM UYGULANIR.
-Gezi ücretinin banka havalesiyle yapılması veya gezinin online satın alınması halinde, acentamızın aranarak koltuk numarası alınması ve sözleşme yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde satış gerçekleşmiş sayılmaz. |
|
|