GEZİLECEK YERLER
Eğirdir Gölü, Yeşil Ada, Can Ada, Dündar Bey Medresesi, Hızırbey Camii, Eğirdir Kalesi, Kovada Gölü, Yazılı Kanyon, Akşehir, Gülmece Parkı, Hıdırlık Tepe, Akşehir Evi
TUR PROGRAMI
1.GÜN: Sabah saat 07.30 da TEMPO TUR önünde buluşma ve hareket. Akşehir'de Gülmece Parkı, Hıdırlık Tepe ve Akşehir Evi'nin gezilmesinden sonra Eğirdir’e hareket. Eğirdir'de: Kale, Dündar Bey Medresesi, Hızırbey Camii'nin, Can Ada ve Yeşil Ada'nın görülmesi. Daha sonra otele yerleşme ve dinlenme. Akşam yemeği Yeşil Ada'daki restoranımızda. Konaklama otelimizde. 2.GÜN: Kahvaltı sonrası Kovada Gölü Milli Parkı'na hareket. Kovada Gölü'nün görülmesinden sonra Yazılı Kanyon Tabiat Koruma Alanı'na hareket. St. Paul'un de kullandığı kanyon içindeki Roma dönemine ait patikada yapılacak yürüyüşten sonra (gidiş-dönüş 1.5 saat) saat 14.30 da dönüş. Akşam 23.00 sularında Ankara'ya varış.
HİZMET BEDELİ VE KAPSAMI -Hizmet bedeline: müze, ören yerleri giriş ücretleri, özel müze, kilise, camii, bölgede kullanılması gereken tekne, feribot, arabalı vapur, minibüs, midibüs ile araç otopark ücretleri dahildir.
-Daha önceden alınmış kullanım süresi geçerli olan "müzekart" sahipleri ile “Müze ve Ören yerlerine Girişlerde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge” gereği müze ve ören yerlerine ücretsiz girebileceklere 0 TL indirim uygulanır.
-Müzekart, müze ve ören yerlerinde ayrıca ücretlendirilen bölümler hariç olmak üzere tüm müze ve ören yerlerinde bir yıl boyunca geçerli olup yalnızca Türk vatandaşları tarafından kullanılabilir.
-Yanlış kimlik beyanından doğabilecek her türlü maddi ve manevi yükümlülük katılımcılara aittir.
-Kullanılmayan hizmetlerin sonradan iadesi mümkün değildir.
KONAKLANACAK OTELLER
APOSTEL OTEL (Eğirdir Gölü kenarında 27 odalı, bütün odalarında duş, wc, kahvaltı salonu)
SİZİ ALABİLECEĞİMİZ DURAKLAR 1-07.15 Necatibey Cad. Demirtepe Köprüsü altı
2-07.30 Tempo Tur önü
3-07.40 Milli Kütüphane – Bahçelievler
4-Söğütözü-Armada önü
5- Eskişehir Yolu Bilkent Köprüsü altı
6- Eskişehir Yolu Ümitköy Köprüsü altı
7- 07.50 Eskişehir Yolu Koru Sitesi Migros karşısı
8- 07:55 Yaşamkent BP Benzinlik önü
Lütfen kesin kayıt yaptırırken bineceğiniz durağı arkadaşımıza yazdırınız.
Dönüşte aracımız Necatibey Caddesi'ne girmeyecek, bu duraktan binenler, Vekaletler Caddesi ile Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği noktada bırakılacaktır.
GEREKLİ MALZEMELERİN LİSTESİ Rahat bir yürüyüş giysisi, yağmurluk, yürüyüş ayakkabısı, koruyucu krem, kazak, yedek ayakkabı, yedek çorap, yedek çamaşır ve giysi, küçük sırt çantası , su kabı, antibakteriyel jel, gözlük, fotoğraf makinesi, filmi veya yedek hafıza kartı, şarj cihazı. Mayo, havlu, terliğiniz almayı unutmayınız.
DİĞER BİLGİLER -ÖĞLE YEMEKLERİ:
Gezi ücretine dahil olmayan yemeklerde rehberlerimiz yer veya yerler önerir, ancak önerilen yerlerden hizmet alma zorunluluğu yoktur. Gezi programını aksatmamak koşuluyla konuklarımız diledikleri yerden hizmet alabilirler.
-Müzekart'ı olanlar, 65 yaş üstü ve 17 yaş altı kişiler için müzeler ücretsizdir.
-Müzekart sahibi olun 30 TL ye müzelerden bir yıl boyunca ücretsiz yararlanın.
GEZİ TARİHİNDEN 30 GÜN ÖNCE GEZİ ÜCRETİNİ YATIRANLARA ODA BAŞINA 40 TL İNDİRİM.
GEZİ TARİHİNDEN 10 GÜN ÖNCE KESİN KAYIT YAPTIRANLARA PEŞİN ÖDEMELERDE % 3 İNDİRİM, TAKSİTLİ ÖDEMELERDE +2 TAKSİT
GEZİ ÜCRETLERİ
İki kişilik odada
kişi başı
240,00 TL
Tek kişilik oda
270,00 TL
Odada 3. Kişi
228,00 TL
Çocuk ( 7-12 )
172,00 TL
Bebek ( 0-6 )
0,00 TL
Ücrete Dahil Olan Hizmetler Otobüsle özel ulaşım, otelde konaklama(1), kahvaltı(1), öğle yemeği (1), akşam yemeği(1), Yazılı Kanyon ve Nasrettin Hoca Türbesi girişleri, SEYAHAT GÜVENCE SİGORTA POLİÇESİ, rehberlik hizmetleri,müze ören yerleri giriş ücretleri, KDV.
Ücrete Dahil Olmayanlar Birinci gün kahvaltı ve öğle yemeği, ikinci gün akşam yemeği, yemeklerde alınacak alkollü ve alkolsüz içecekler,
-Çocuk indirimleri, iki büyükle aynı odanın paylaşılması halinde geçerlidir.
-KAMPANYA DÖNEMİNDE BİRDEN FAZLA İNDİRİM UYGULANMAZ, EN FAZLA OLAN İNDİRİM UYGULANIR.
-Gezi ücretinin banka havalesiyle yapılması veya gezinin online satın alınması halinde, acentamızın aranarak koltuk numarası alınması ve sözleşme yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde satış gerçekleşmiş sayılmaz.